Facebook

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
0
3
3
6
6
Házhozszállítás

UNAS

auf.hu

Rólunk

Műanyag, vegyi és háztartási áru nagy- és kiskereskedelem.


Cégünk 1997-ben alakult, "AUF Bt" néven vált közismertté a kereskedelemben. A korábban csak nagykereskedelmi cég az elmúlt években egy kiskereskedelmi üzlettel is bővült. A vevőkörünk elég sokrétű, többnyire viszonteladók, közületek, és lakossági vásárlók. A viszonteladóinkat üzletkötőink túra járat szerint látogatják de a nagykereskedelmi raktárban is kiszolgálunk igény szerint hétfőtől - szombatig, hétköznap hosszított nyitvatartási idővel. Több nagy múlttal rendelkező céget is képviselünk.

2005-ös évben sikerült elérnünk, hogy saját import termékekkel bővíthettük palettánkat, amit úgy érezzük vevőkörünk nagy örömmel fogadott. A vevőink kéréseit, észrevételeit rugalmas módszerrel próbáljuk kezelni, és minden igényüket lehetőségünk szerint maximálisan teljesíteni. Legfontosabb szempontunk az eladás mellett, hogy partnereink elégedettek legyenek termékeink minőségével, árával továbbá kollegáink munkájával. Érezzük, hogy a nagy bevásárló központok mellett kiskereskedelmi partnereinkre elég komoly nehézség hárul az eladás terén, ezért részben a mi feladatunk, hogy tőlünk telhetően segítsük őket a hatékonyabb eladásban. Továbbá a kiskereskedelmi üzletünkben, fontosnak tartjuk ápolni a azt a személyes kapcsolatot, amit a nagybevásárló központokban a vevőink nem kapnak meg.

Webáruházunk: auf.hu  

 

AJÁNDÉK ÁRU: fonott kosarak, rattan bútorok, rattan termékek, illat gyertyák, kovácsoltvas gyertyatartók, bortartók, fotó albumok, képkeretek

 

ÜVEG-PORCELÁN ÁRU

 

HÁZTARTÁSI TERMÉKEK: takaritó eszközök, törlő-mosogató kendők, vileda termékek teljes választéka

 

CSOMAGOLÓ ANYAGOK: mélyhűtős tasakok, alufólia, folpack, családi ipari zsugor fóliák

 

MŰSZAKI CIKKEK: elosztók, hosszabbítók, izzók,elemek, accu elemek

 

KREATÍV TERMÉKEK: üvegfestékek, textil festékek, scoubidou, test ékszer, rávasalhatós matricák

 

ÉLELMISZER: minőségi csokoládék, édesség, bonbon, minőségi borok

 

SZEZONÁLIS TERMÉKEK: műanyag csúzdák, gyerek játékok, kerti bútorok, pavilonok, napernyők, gyerek szánkó

 

Szentistváni Üzletház - Baja

Webáruház készítés